Stiropor EPS-70 SGP-15 1cm

Meki
Šifra proizvoda: TR-00607
Mjerna jedinica: M2
Težina:0.15 kg
Stiropor EPS-70 SGP-15 1cm je visokokvalitetni izolacijski materijal koji se koristi za različite primjene u graditeljstvu. Ovaj stiropor ploče su... više

0,61 

U cijenu uključen PDV (25%).

Na zalihi

Načini plaćanja: karticama na rate i uplata na račun.

Dostava za ovaj proizvod nije moguća.

Podijeli:
Karakteristike proizvoda
Stiropor EPS-70 SGP-15 1cm je visokokvalitetni izolacijski materijal koji se koristi za različite primjene u graditeljstvu. Ovaj stiropor ploče su izuzetno lagane, jednostavne za ugradnju i pružaju izvrsnu toplinsku izolaciju.

Debljina: 1 cm

Toplinska vodljivost: Izvrsna toplinska izolacija koja doprinosi smanjenju troškova grijanja i hlađenja.

Stiropor fasade omogućuju značajne uštede na troškovima grijanja, smanjujući ih za 40% do 60%. Osim toga, smanjuju troškove gradnje zbog mogućnosti korištenja tanjih zidova i manjih grijaćih tijela.

Ove fasade pružaju ugodne životne uvjete u prostoru, održavajući toplinu zimi i svježinu ljeti. Instalacija fasade je brza, osigurava dugotrajan vijek trajanja i zahtijeva minimalno održavanje.

Stiropor fasade koriste se za toplinsku zaštitu i novogradnji i starijih zgrada, te su pogodne za izgradnju većih stambenih kompleksa. Osim toplinske zaštite, nude i mogućnost izbora različitih završnih boja, nijansi i detalja, što doprinosi estetskom izgledu objekta.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.