Škare voćarske 200 Unior

Šifra proizvoda: TR-10410
Mjerna jedinica: KOM
Težina:0.65 kg
Voćarske škare Unior 200 su visokokvalitetni alat namijenjen rezanju grana i obavljanju različitih poslova u voćnjaku ili vrtu.

22,01 

U cijenu uključen PDV (25%).

Na zalihi

Načini plaćanja: karticama na rate i uplata na račun.

Dostava za ovaj proizvod je moguća.

Podijeli:
Karakteristike proizvoda
  1. Materijal: Voćarske škare Unior 200 izrađene su od visokokvalitetnog čelika ili legura, što ih čini izdržljivima i otpornima na koroziju.
  2. Dizajn: Imaju ergonomski dizajniranu ručku koja omogućava udobno držanje tijekom dužeg korištenja. Ove škare su oblikovane kako bi omogućile precizno rezanje bez nepotrebnog napora.
  3. Funkcionalnost: Ove voćarske škare su idealne za rezanje voćnih grana promjera do određene veličine, ovisno o modelu. Neki modeli mogu rezati grane do određenog promjera, npr. do 25 mm, što ih čini pogodnima za širok spektar voćnih stabala.
  4. Sigurnost: Unior 200 škare dizajnirane su s naglaskom na sigurnost korisnika. Imaju mehanizam koji omogućava sigurno zatvaranje škara nakon uporabe, čime se smanjuje rizik od ozljeda.
  5. Jednostavnost održavanja: Ove škare su relativno jednostavne za održavanje. Preporučuje se redovito očistiti oštrice nakon uporabe kako bi se osiguralo optimalno rezanje i produžio vijek trajanja alata.
  6. Prilagodljivost: Unior 200 voćarske škare prilagođene su potrebama voćara i vrtlara različitih razmjera. Mogu se koristiti kako u manjim vrtovima tako i u komercijalnim voćnjacima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.