Rezač stiropora 68 mm

Šifra proizvoda: TR-00725
Mjerna jedinica: KOM
Težina:0.05 kg
PVC kruna za bušenje stiropora promjera neophodan je alat za precizno i učinkovito bušenje stiropora te umetanje tiple. Ovaj proizvod... više

7,95 

U cijenu uključen PDV (25%).

Na zalihi

Načini plaćanja: karticama na rate i uplata na račun.

Dostava za ovaj proizvod je moguća.

Podijeli:
Karakteristike proizvoda
PVC kruna za bušenje stiropora promjera neophodan je alat za precizno i učinkovito bušenje stiropora te umetanje tiple. Ovaj proizvod omogućava korisnicima pouzdanu i jednostavnu pripremu površine stiropora prije umetanja tiple, bilo da se radi o građevinskim radovima ili drugim primjenama.

Boja: crvena

Ø 68 mm

 

Dodatno, ova kruna za bušenje je kompatibilna s EPS rondelama, koje su široko dostupne na hrvatskom tržištu. Ovo značajno olakšava nabavu potrebnih materijala i dodataka za vaše projekte. Upotreba EPS rondela smanjuje toplinske mostove prilikom izrade toplinske fasade na objektima, što doprinosi energetskoj učinkovitosti.

PVC kruna za bušenje stiropora promjera 68 mm omogućuje brz, jednostavan i učinkovit proces bušenja i umetanja. Ovaj alat omogućuje precizno izvođenje radova, štedeći vrijeme i trud te osiguravajući profesionalne rezultate. Bilo da ste profesionalni majstor ili amater, ova kruna za bušenje nudi pouzdanost i praktičnost u svakom koraku vašeg projekta.