-15%

NOBØ WI-FI termostat 1R

Mjerna jedinica: KOM
Težina:0.007 kg

NOBØ WI-FI TERMOSTAT 1R

Za što služi termostat 1R?

NOBO Termostat 1R potreban je kako bi se radijator mogao povezati na internet odnosno na Eco Hub. Jednostavno zamijenite ovaj termostat sa starim, povežite Eco Hub-om i spremni ste za upravljanje svojim grijanjem sa bilo kojeg mjesta na svijetu. Što je NOBO Eco hub? Nobo Hub je potreban kako bi se Nobo radijatori mogli povezati na internet i kako bi se njima moglo upravljati putem aplikacije sa bilo kojeg mjesta na svijetu. Aplikacija Nobø Energy Control jednostavna je za korištenje i besplatna za preuzimanje.Na 1 Nobo hub može se povezati do čak 500 radijatora.

Uz NOBO hub potrebno je zamijeniti postojeći termostat na radijatoru sa  ovim termostatom  (model 1R)  i upravljajte svojim radijatorom putem aplikacije. Zamjena je vrlo jednostavna, a cijela instalacija traje svega nekoliko minuta. Svi Nobo radijatori kompatibilni su sa Hub-om i termostatom za povezivanje sa aplikacijom.

 

29,75 

U cijenu uključen PDV (25%).

Isporuka od 7 do 10 radnih dana.

Načini plaćanja: karticama na rate i uplata na račun.

Dostava za ovaj proizvod je moguća.

Podijeli:
Karakteristike proizvoda

Što mi treba za povezivanje radijatora sa aplikacijom za daljinsko upravljanje Nobø Energy Control?

Za povezivanje Vam treba :

  • Internet na lokaciji gdje je radijator
  • Nobo Eco Hub
  • Termostat 1R

Napomena: Ukoliko imate više radijatora na svakom je potrebna zamjena termostata, dok Hub podržava spajanje do 500 radijatora.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.