Bršljan – umjetno zelenilo 3×1,5m

MAXPRO
Šifra proizvoda: TR-11475
Mjerna jedinica: KOM
Težina:1.3 kg
Umjetna ograda od Bršljana je estetski privlačan proizvod namijenjen ukrašavanju i ograđivanju prostora. Ova inovativna umjetna ograda kombinira prirodni izgled... više

53,65 

U cijenu uključen PDV (25%).

Na zalihi

Načini plaćanja: karticama na rate i uplata na račun.

Dostava za ovaj proizvod je moguća.

Podijeli:
Karakteristike proizvoda
Umjetna ograda od Bršljana je estetski privlačan proizvod namijenjen ukrašavanju i ograđivanju prostora. Ova inovativna umjetna ograda kombinira prirodni izgled bršljana s modernim materijalima kako bi pružila dugotrajno rješenje za vaš vrt, terasu ili balkon. Ograda od Bršljana ne zahtijeva održavanje poput prave biljke, istovremeno pružajući osjećaj zelenila i privatnosti. Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ova umjetna ograda jednostavna je za postavljanje i prilagodljiva različitim površinama. Uz niski trošak održavanja i dugovječnost, ova umjetna ograda čini idealno rješenje za one koji traže brzo, atraktivno i praktično rješenje za ograđivanje prostora u svom okolišu. Dimezije: 3 m dužine x 1,5 m visine  
  1. Dimenzije: 3 m dužine x 1,5 m visine
  2. Estetika: Umjetne ograde od bršljana imaju prirodan izgled koji simulira stvarni bršljan. Njihova gusta zelena lišća pružaju prirodan izgled, čak imaju i detaljne teksture koje im dodaju stvarnost.
  3. Trajnost: Izrađene od materijala koji su otporni na vremenske uvjete kao što su sunce, kiša, vjetar i snijeg. To ih čini izdržljivim i pogodnim za vanjsku upotrebu u različitim klimatskim uvjetima.
  4. Nisko održavanje: Za razliku od stvarnog bršljana, umjetne ograde ne zahtijevaju redovno zalijevanje, obrezivanje ili održavanje. To ih čini praktičnim izborom za one koji žele estetski privlačnu ogradu bez potrebe za stalnom brigom o biljkama.
  5. Fleksibilnost: Mogu lako prilagoditi različitim prostorima i mogu se koristiti kao pokretni paneli ili instalirati kao stalne strukture.
  6. Ekološki prihvatljive: Budući da su umjetne, ove ograde ne ugrožavaju prirodne ekosustave niti zahtijevaju upotrebu pesticida ili herbicida, čime doprinose očuvanju okoliša.
  7. Privatnost i sigurnost: Pružaju određenu razinu privatnosti i sigurnosti, budući da otežavaju prolaz pogleda kroz njih, a također i fizički pristup prostoru koji ograničavaju.
  8. Jednostavna instalacija: Dizajnirana je za jednostavnu instalaciju. Mogu se brzo postaviti bez potrebe za specijalnim alatima ili stručnim znanjem.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.