Benzinski trimer za živicu HB30

Atika
Šifra proizvoda: TR-07550
Mjerna jedinica: KOM
Težina:6.2 kg
Profesionalni trimer s obostranim noževima za živu ogradu idealan je izbor za učinkovito i brzo rezanje živica i grmlja, omogućujući... više

171,88 

U cijenu uključen PDV (25%).

Na zalihi

Načini plaćanja: karticama na rate i uplata na račun.

Dostava za ovaj proizvod je moguća.

Podijeli:
Karakteristike proizvoda
Profesionalni trimer s obostranim noževima za živu ogradu idealan je izbor za učinkovito i brzo rezanje živica i grmlja, omogućujući vam održavanje prekrasnog krajolika.
Nudi vrhunsku snagu i izvanredan kapacitet rezanja. Zahvaljujući dvotaktnom motoru s hlađenjem na zrak, nećete se više brinuti o pregrijavanju motora. S dužinom noževa od 56 cm, ovaj snažni benzinski trimer za živu ogradu učinkovito reže veće grane s lakoćom. Njegova ručka koja se okreće za 180° omogućuje rad u horizontalnom i vertikalnom položaju. Dizajn bez kabela nudi jednostavnu prenosivost i bolju kontrolu. Izrađen od visokokvalitetnog čelika osigurava maksimalnu izdržljivost za dugogodišnju upotrebu.
Profesionalni trimer s obostranim noževima za živu ogradu idealan je izbor za učinkovito i brzo rezanje živica i grmlja, omogućujući vam održavanje prekrasnog krajolika.

Nudi vrhunsku snagu i izvanredan kapacitet rezanja. Zahvaljujući dvotaktnom motoru s hlađenjem na zrak, nećete se više brinuti o pregrijavanju motora. S dužinom noževa od 56 cm, ovaj snažni benzinski trimer za živu ogradu učinkovito reže veće grane s lakoćom.

Njegova ručka koja se okreće za 180° omogućuje rad u horizontalnom i vertikalnom položaju. Dizajn bez kabela nudi jednostavnu prenosivost i bolju kontrolu. Izrađen od visokokvalitetnog čelika osigurava maksimalnu izdržljivost za dugogodišnju upotrebu.