Benzinski trimer GTB 2601R

My Tools, 75kW
Šifra proizvoda: TR-07508
Mjerna jedinica: KOM
Težina:8 kg

Benzinski trimer GTB 2601 R je pouzdan trimer koji kombinira snagu, praktičnost i sigurnost kako bi vaše održavanje vrta bilo što lakše i učinkovitije.

92,77 

U cijenu uključen PDV (25%).

Na zalihi

Načini plaćanja: karticama na rate i uplata na račun.

Dostava za ovaj proizvod je moguća.

Podijeli:
Karakteristike proizvoda
  1. Snaga i performanse: Opremljen snažnim motorom, ovaj trimer pruža dovoljno snage za brzo i učinkovito rezanje trave, korova i drugih biljaka u vrtu. Bez obzira na to jesu li to male površine ili veći travnjaci, GTB 2601 R može se nositi s različitim vrstama terena i izazova.
  2. Dizajn i ergonomija: Trimer je dizajniran s fokusom na korisničko iskustvo. Ergonomska ručka osigurava udobno držanje i olakšava upravljanje tijekom korištenja. Također, lagana konstrukcija čini ga lako manevriranim, što je posebno korisno prilikom rada na teže dostupnim mjestima.
  3. Prilagodljivi rezni sustav: GTB 2601 R dolazi s prilagodljivim rezanjem, što omogućuje prilagodbu visine reza prema vašim preferencijama i potrebama vašeg vrta. Ovo je korisno jer omogućuje precizno rezanje i daje vam kontrolu nad izgledom vašeg travnjaka ili vrta.
  4. Sigurnost: Sigurnost korisnika je prioritet, stoga GTB 2601 R dolazi s raznim sigurnosnim značajkama, poput zaštitne poklopca koji sprječava raspršivanje odrezanih ostataka i sprječava ozljede.
  5. Jednostavno održavanje: Ovaj trimer je dizajniran s naglaskom na jednostavno održavanje. Lako je pristupiti dijelovima za čišćenje i zamjenu, što olakšava održavanje alata u dobrom stanju dugi niz godina.