Benzinska kosilica

PG65485
Šifra proizvoda: TR-11573
Mjerna jedinica: KOM
Težina:33 kg

Ova rotacijska kosilica dizajnirana je za sve vrste travnjaka, pokreće je benzinski četverotaktni motor optimalne snage koji osigurava pouzdano pokretanje i snagu za sve zahtjeve košnje. Startni mehanizam ima dva položaja: može se postaviti kao kraća potezna špaga direktno na motoru ili kao duža potezna špaga kako bi bila bliže glavnim ručkama, što olakšava pokretanje. Zahvaljujući inteligentnom dizajnu i posebnom obliku noža, rotirajući nož stvara snažan usis koji podiže travu prije rezanja, osiguravajući čist rez.

Visina košnje može se jednostavno podesiti centralnim sustavom za podešavanje u nekoliko položaja, dok su svi kotači opremljeni kugličnim ležajevima za glatko klizanje na svim vrstama terena i visinama trave. Čvrsto metalno kućište pruža izdržljivost i dugovječnost, dok bočno izbacivanje trave putem velikog otvora s usmjerivačem olakšava rad.

Ručke su podesive pomoću dvije kopče, prilagođavajući se korisnikovim preferencijama i udobnosti. Ova kosilica preporučuje se za travnjake do 1.000 m², što je čini idealnim alatom za održavanje travnjaka različitih veličina.

206,20 

U cijenu uključen PDV (25%).

Na zalihi

Načini plaćanja: karticama na rate i uplata na račun.

Dostava za ovaj proizvod je moguća.

Podijeli:
Karakteristike proizvoda

Motor: 149cc/4KS

Širina košnje: 51cm

Čelično kučište: DA

5 pozicija visine: 20 – 70 mm

 

5 GODINA GARANCIJE