-10%

Akustični panel Orah

240x60 cm
Šifra proizvoda: TR-11121
Mjerna jedinica: KOM
Težina:11 kg
Moderno dizajnirani paneli koji kombiniraju funkcionalnost u poboljšanju akustičkih svojstava prostora s estetskim doprinosom uređenju interijera. Inovativno rješenje za poboljšanje akustičkih... više

Original price was: 103,00 €.Current price is: 92,70 €.

U cijenu uključen PDV (25%).

Isporuka od 7 do 10 radnih dana.

Besplatna dostava

Na zalihi

Načini plaćanja: karticama na rate i uplata na račun.

Dostava za ovaj proizvod je moguća.

Podijeli:
Karakteristike proizvoda
Moderno dizajnirani paneli koji kombiniraju funkcionalnost u poboljšanju akustičkih svojstava prostora s estetskim doprinosom uređenju interijera. Inovativno rješenje za poboljšanje akustičkih svojstava prostora dok istovremeno pružaju estetski dodir.
*za potpuni estetski dojam, preporučujemo dodatak u vidu ukrasne letvice koja se montira na završetak panela
🔘 Komad: 1,44 m2
🔘 Skandinavski dizajn
🔘 Odlična akustična svojstva
🔘 Jednostavna montaža
🔘 Dimenzije 2400 x 600 x 21 mm
🔘 Boja: Orah
Materijal:
  • 100% Gospodarene Šume: Ovi akustični paneli proizvedeni su isključivo od drveta dobivenog iz 100% gospodarenih šuma. To znači da je drvo pažljivo odabrano i obrađeno uz poštivanje principa održivosti i odgovornog upravljanja šumskim resursima. Korištenjem drva iz gospodarenih šuma smanjuje se negativan utjecaj na okoliš.
Dimenzije:
  • Dimenzije: Paneli dolaze u dimenzijama 240×60 cm, što ih čini pogodnim za veće površine zidova ili prostorija. Ove dimenzije omogućuju pokrivanje većih površina s manjim brojem panela, što olakšava instalaciju i prilagodbu različitim prostorima.
Dizajn:
  • Estetski Atraktivan: Paneli imaju estetski privlačan dizajn koji će doprinijeti vizualnom izgledu svake prostorije. Moguće je birati između različitih dizajna i uzoraka koji se mogu uklopiti u različite stilove uređenja interijera.
Akustična Svojstva:
  • Visoka Akustična Efikasnost: Paneli su dizajnirani s visokom akustičnom efikasnošću. Materijal od kojeg su izrađeni ima izvrsna akustična svojstva koja pomažu u apsorpciji neželjenih zvukova, smanjenju odjeka i poboljšanju akustične udobnosti prostorije.
Montaža:
  • Jednostavna Instalacija: Montaža ovih panela je jednostavna i može se obaviti pomoću standardnog alata za montažu na zidove. Svaki panel dolazi s uputama za montažu kako bi proces bio što lakši i brži.
Održavanje:
  • Jednostavno Čišćenje: Paneli se mogu lako održavati redovitim čišćenjem suhom ili lagano vlažnom krpom. Materijali su otporni na prašinu i mrlje, što olakšava održavanje njihovog estetskog izgleda.

Napomena: Paneli se mogu razlikovati u boji zbog prirode samog drva. U iznimnim slučajevima dostava može potrajati i do 14 dana.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.