Pon-Pet (07:00-17:00), Sub (07:00-13:00)
 Danas do 17:00
Prijava Registracija

Kompletni sustav za navodnjavanje gredice već od 3,99 €*

Složite samostalno navodnjavanje cvjetnjaka, vrta ili voćnjaka i biljakama osigurajte redovito i ravnomjerno dobivanje vode.
Više ne trebate gubiti dragocjeno vrijeme i čekati kasnu večer ili rano jutro kako bi zalijevali ručno.

Prema slijedećim uputama, samostalno složite sustava za navodnjavanje Vaše gradice, a sav potreban materijal potražite u EKOCENTRU:

1. Cisternu za navodnjavanje kapaciteta 1.000 L podignemo na visinu od 1 metar, te time dobivamo pritisak vode 0,1 bar. Na izlaz iz cisterne montira se adapter za cisternu na koji se spaja vrtna slavina od 1 ⁄ 2 cola. Uz to je potreban priključak na slavinu te spoj guma-slavina. (br. 1)
2. Na spoj guma-slavina dolazi vrtno crijevo. (br. 2)
3. Na kraj vrtnog crijeva kod gredice spaja se spoj guma-slavina, priključak od 1 ⁄ 2 cola, te ženski priključak na koji spajamo alkatensku cijev. (br. 3).
4. Alkatenska cijev promjera 16 mm se polaže između gredica povrtnjaka. (br. 4)
5. U slučaju kao na slici sa svake strane alkaten cijevi imamo 5 gredica širine 1 m i dužine 2,5 m te za svaku od njih spojimo 1 ili 2 produžena odvodnika s gumicom. (br. 5)
6. Jednu stranu odvodnika spojimo na alkaten cijev, a drugu na stranu cijev kap po kap RI TAPE, koja je mekana i širi se pod vodenim pritiskom. (br. 6)
7. Na kraju alkaten cijevi i RI TAPE cijevi montiraju se čepovi kojima se zaustavlja protok vode. (br. 7 i 8)

Imate li pitanja ili trebate savjet vezano za postavljanje sustava navodnjavanja, stojimo Vam na raspolaganju na 040/343 342

* cijena se odnosi na navodnjavanje gredice veličine 1 metar širine i 2,5 metra dužine.

Podijeli:

Slične vijesti

Košarica
Košarica je prazna

Looks like you haven't made a choice yet.