PRILAGODBA POSLOVANJA U IZVANREDNIM UVJETIMA PANDEMIJE KORONA VIRUSA

EKOCENTAR i EKO MEĐIMURJE d.d. provode niz mjera kako bi za svoje zaposlenike i kupce osigurali što sigurnije poslovanje u izvanrednim uvjetima pandemije korona virusa. U skladu s time, uz pojačanu sanitarnu i osobnu higijenu te mjere socijalnog distanciranja u skladu sa smjernicama Stožera civilne zaštite RH, organizirali smo poslovanje EKOCENTRA na slijedeći način:

VELEPRODAJA

Molimo sve veleprodajne kupce da nas prvenstveno kontaktiraju putem telefona, odnosno e-maila kako bi zaprimili Vaše narudžbe. Na osnovu narudžbe pripremit ćemo robu koju ste naručili te Vas obavjestiti o vremenu preuzimanja naručenih proizvoda.
Prilikom preuzimanja Vaše narudžbe molimo Vas da poštujete smjernice Stožera civilne zaštite RH o mjerama socijalnog distanciranja.
Kontakt e-mail: ekocentar@eko.hr
Telefon: 040 343-342 i 098 399 672

MALOPRODAJA

Naša maloprodajna trgovina raditi će u režimu sličnom veleprodaji.
Molimo sve maloprodajne kupce da nas kontaktiraju i šalju svoje narudžbe putem e-maila.
Na osnovu narudžbe putem e-maila izradit ćemo ponudu za tražene proizvode, te Vam istu poslati e-mailom. Nakon što uplatite iznos po ponudi putem internet plaćanja i pošaljete nam potvrdu plaćanja, pristupit ćemo pripremi proizvoda te Vas obavijestiti kada možete podići Vaše proizvode.
Prilikom preuzimanja Vaše narudžbe molimo Vas da poštujete smjernice Stožera civilne zaštite RH o mjerama socijalnog distanciranja.
Ukoliko promjenimo način rada o tome ćemo Vas promptno obavijestiti.
Kontakt e-mail: ekocentar@eko.hr
Telefon: 040 343-342 i 099 2092 617

Zahvaljujemo svim našim zaposlenicima koji se trude u ovim otežanim uvjetima osigurati dovoljne zalihe građevinskih roba da bi gradilišta i dalje mogla raditi što je iznimno bitno za mnoge tvrtke u građevinskom sektoru, kao i za očuvanje radnih mjesta kod malih poduzetnika, izvođača u sektoru građevine, završnih radova i instalacija kako bi i nadalje nesmetano mogli obavljati radove na gradilištima.

Uprava EKO MEĐIMURJA d.d.

Za više informacija pošaljite nam e-mail klikom na gumb dolje ili nas nazovite na 040/ 342 321

NA VRH